VÅRA TJÄNSTER

Betyg: 5 av 5.

HAMNEN

Stanna till i hamnen och titta in i vår marinbutik – behöver du en beställningsvara så kontakta oss några dagar i förväg så ser vi till att ha den i butiken. I närheten finns en sandstrand och den omslutande viken håller vattnet på en behaglig nivå. Tättö camping · Restauranger · Café · Bageri · Båtförvaring · Vinterförvaring · Sjömack · Verkstad · Mastkran · Mobilkran · Båtuthyrning · Segelskola · Golf · Bastu · Utegym · Ställplats · Grillplatser · Toaletter

Handla din matkasse och hämta eller få levererad direkt till din båt från Ica Nära Kusten. Även systembolags, apoteks och postombud.

VARVET

Vi utför reparationer inom trä, plast, epoxibehandlingar. Vår kunskap är bred inom renoveringar och nybyggnationer. Båtvård eller båtråd, konsultera oss om just din båt. Behöver du tillfällig båtförvaring för reparationer eller vinterförvara din båt så hjälper vi dig att hitta rätt plats. Förvaring av båtar utomhus, kallhall eller i sjön. För priser se vår kalkylator här.


MOTORSERVICE

Vi är auktoriserade på Yanmars inombordsmotorer, Yamaha utombordsmotorer och vattenskotrar. Vi erbjuder nyinstallationer, motorbyten, service och felsökningar.


SJÖSÄTTNING

UPPTAGNING

Kontakta oss gärna via mail för att planera er upptagning/sjösättning info@batrenoveringar.se


TRANSPORT

Vi har stor erfarenhet av transport av båtar, stora som små med en behörighet som fartygsbefäl klass VIII. Vi kan hjälpa till med transport av båtar till sjöss eller på land.

Vi bygger flytbryggor efter kunds önskemål. Maila oss för offert info@batrenoveringar.se